logo_ue_header

Conditii de utilizare

Utilizarea acestui website („Site”) este guvernata de urmatoarele conditii de utilizare, care se completeaza cu Politica de Confidentialitate si cea de utilizare Cookies prezentate mai jos (impreuna, “Conditii de Utilizare”):

Drepturi de autor

Drepturile de autor cu privire la publicatiile, materialele si alte elemente de continut (impreuna, “Continut”) de pe acest Site apartin Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED (“PALMED”) – in calitate de lider al proiectului Competente digitale pentru angajati – suport pentru IMM-urile din sectorul sanatatii in asimilarea tehnologiilor si dezvoltarea serviciilor de telemedicina (TELEmed) ( proiect format in parteneriat de PALMED – lider al proiectului, Asociația Partener – Partener 1 si Asociatia Strabis – Partener 2) sau acelor entitati de la care PALMED a obtinut drepturile de utilizare a acestora.

Veti avea dreptul de a descarca si salva temporar una sau mai multe pagini ale acestui Site numai in scopul vizionarii acestora. Puteti de asemenea tipari orice portiune din Continutul prezent pe acest Site, cu conditia ca fiecare copie sa fie completa si fara adaugiri, indica faptul ca PALMED este sursa acestuia si este doar pentru uzul personal al organizatiei dvs. Daca transmiteti aceste copii catre alte persoane, asigurati-va ca acestea sunt notificate cu privire la aceste Conditii de Utilizare.

Orice alte activitati de stocare, copiere, transmitere sau distribuire a Continutului de pe acest Site fara consimtamantul anterior al PALMED este interzisa.

Linking

Link-uri efectuate catre acest Site fara consimtamantul anterior al PALMED sunt interzise.

In masura in care acest Site contine link-uri catre alte site-uri, inclusiv retele sociale, aceasta nu va insemna ca acceptam responsabilitatea pentru continutul prezent pe acele site-uri sau pentru programe eventual descarcate de pe acestea.

Declinarea raspunderii

Continutul de pe acest Site este de informare generala si nu este menit sa transmita consiliere de natura profesionala. Daca doriti consiliere profesionala sau declaratii cu caracter definitiv in legatura cu o situatie care va intereseaza, contactati un reprezentant al PALMED.

Cu tot efortul nostru de a ne asigura ca informatiile de pe acest Site sunt corecte la data la care sunt prezentate, nu ne vom asuma nici o obligatie cu privire la integritatea, corectitudinea sau actualitatea Continutului si nu ne angajam ca Site-ul si Continutul vor fi permanent accesibile.

In limitele legii, PALMED nu isi asuma raspunderea catre dvs. sau terti pentru orice pierdere sau prejudiciu generat de folosirea, sau incapacitatea de a folosi, sau faptul ca v-ati bazat deciziile pe informatiile de pe acest Site sau pe link-urile din acesta.

Schimbari

Aceste Conditii de Utilizare vor putea suferi schimbari periodice. Va rugam sa le verificati periodic pentru a va informa cu privire la schimbarile intervenite la acestea.

Legea aplicabila

Conditiile de Utilizare si orice alte aspecte cu privire la acest Site sunt guvernate de legea romana, orice dispute cu privire la acestia urmand a fi solutionate de instantele de judecata din Romania.

Daca intampinati orice probleme cu privire la utilizarea acestui Site, va rugam sa ne scrieti la office@palmed.org.ro.

Politica de confidentialitate

1. Despre noi

PALMED este o organizatie non-profit inregistrata in Romania, organizata in baza legislatiei privind organizatiile asociative patronale. Ne asumam responsabilitatea cu privire la pastrarea confidentialitatii informatiilor / datelor de natura personala care ne sunt transmise sau pe care le colectam in cursul activitatii de formare a persoanelor calificate in cadrul proiectului Competente digitale pentru angajati – suport pentru IMM-urile din sectorul sanatatii in asimilarea tehnologiilor si dezvoltarea serviciilor de telemedicina (TELEmed) sau de la utilizatorii care ne viziteaza Site-ul. PALMED are calitatea de operator in contextul prelucrarii de date personale care rezulta din prestarea de servicii catre dumneavoastra.

Prezenta Politica va informeaza cu privire la maniera in care am putea colecta date cu caracter personal cu privire la dvs. in contextul interactiunii cu dvs. prin intermediul Site-ului nostru si in comunicarea cu dvs. prin mijloace electronice si drepturile dumneavoastra cu privire la aceste date, asa cum rezulta din Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR). Prezenta Politica se completeaza cu prevederile din Politica Protectiei Datelor cu Caracter Personal in cadrul PALMED, pe care o puteti accesa scriindu-ne la office@palmed.org.ro.

Este posibil ca in viitor sa va trimitem notificari de confidentialitate suplimentare, atunci cand consideram ca este cazul. Aceste notificari de confidentialitate completeaza prezenta Politica.

2. Domeniul de aplicare

Prezenta Politica de confidentialiate se aplica in urmatoarele circumstante:

• cand ne solicitati informatii sau ne transmiteti informatii;

• cand interactionati cu noi in scopul de a deveni angajat / membru / partener al asociatiei noastre;

• cand ne vizitati Site-ul;

• cand completati formulare de inscriere/cerere pe Site-ul nostru;

• daca sunteti un fost angajat / membru / partener al asociatiei noastre;

• cand participati la activitatile, seminariile sau alte evenimente gazduite de asociatia noastra;

• cand sunteti introdusi in lista noastra de corespondenta pentru a primi publicatii sau mesaje de publicitate (v. Sectiunea 3.2 pentru mai multe informatii).

3. Datele pe cale le colectam despre dvs. si modalitatea de colectare

3.1 Dezvoltare de afaceri si reprezentarea de interese

Suntem in proces de colectare de informatii despre eventuali membri si beneficiarii finali ai acestora, auditori si/sau administratori ai acestora, in cursul activitatilor noastre de dezvoltare si de reprezentare a intereselor membrilor nostri. Categoriile de date pe care le colectam includ numele, adresa, nationalitatea, interesele de afaceri si identificatorii online. Obtinem aceaste date din surse publice fie direct fie prin terte parti.

3.2 Servicii si marketing

Tipurile de informtatii pe care le putem colecta includ numele si datele dvs. de contact (precum adresa, adresa de e-mail, numerele de telefon) si identificatori precum organizatia de care apartineti, istoricul angajarilor si pozitiile detinute. Colectam de asemenea informatii pe care ni le impartasiti in mod direct, sau, de exemplu, sau prin diverse platforme, aplicatii sau servicii on-line, precum si informatii despre interactiunile dvs. cu noi sau membrii nostri, inclusiv prin contact direct, prin convorbiri telefonice, scrisori, posta electronica sau on-line. Aceste informatii pot include indicii despre sanatatea sau credintele dvs. religioase. Obtinem de asemenea date personale prin intermediul adresei dvs. IP, sitemul de operare folosit si motorul de cautare pe care il utilizati pentru a accesa Site-ul nostru. Aceasta ne da posibilitatea sa identificam organizatiile care ne-au vizitat Site-ul si de a compila date statistice privind site-urile acestora, ceea ce ne ajuta la imbunatatirea experientei utilizatorului.

Putem de asemenea colecta informatii de la alte organizatii, autoritati de reglementare, agentii guvernamentale, companii de credit, registre publice (inclusiv baze de date electronice care ne dau posibilitatea sa facem verificarile impuse de lege), agentii de recrutare si alti prestatori de servicii. Datele dvs. pot fi colectate in lista de date de contact tinuta de asociatia noastra atunci cand va inregistrati pentru a primi actualizari ale informatiilor relevante organizatiei noastre.

Folosim servicii externalizate pentru a administra baza de date de contact ale asociatiei noastre si pentru a va trimite mesaje si informatii despre activitatile si serviciile noastre, schimbari legislative si actualizari si pentru a va invita la evenimente organizate de PALMED (inclusiv cele organizate impreuna cu alte entitati).

Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de natura publicitara cu privire la activitatile noastre pe e-mail sau prin posta, puteti sa ne solicitati incetarea trimiteri acestora prin trimiterea unui mesaj e-mail la adresa office@palmed.org.ro.

4. Cum vom utiliza datele dvs.

Vom folosi datele dvs. personale numai daca si in masura in care legea ne permite acest lucru. Prin urmare, vom prelucra datele dvs. personale numai daca:

• este necesar in contextul executarii unui contract cu dvs. sau cu organizatia pentru care lucrati;

• avem o obligatie legala sa efectuam prelucrarea;

• ati consimtit (unde este necesar) cu privire la aceasta utilizare sau organizatia pentru care lucrati a obtinut consimtamantul dvs. pentru prelucrarea acestor date; sau

• avem un interes legitim care nu este depasit de interesele, drepturile si libertatile dvs.; astfel de interese legitime includ derularea activitatilor care intra in scopul asociatiei noastre, activitatile de administrare a asociatiei si activitati de marketing cu relevanta directa pentru dvs.

Vom folosi astfel datele dvs. personale pentru urmatoarele tipuri de activitati:

• analiza unor potentiale initiative de dezvoltare a afacerilor;

• indeplinirea unor obligatii legale de identificare si verificare a identitatii membrilor nostri si a beneficiarilor reali ai acestora

• efectuarea de activitati de reprezentare de interese;

• efectuarea de activitati de administrare a asociatiei (procese operationale, recrutari, achizitii etc.);

• mentinerea si imbunatatirea relatiei cu dvs.;

• imbunatatirea calitatii reprezentarii organizatiei dvs. si a relatiei cu membrii asociatiei;

• identificarea de oportunitati de care ati putea fi interesat;

• trimiterea de comunicari de marketing si invitatii la evenimente;

• monitorizare si analiza de afaceri; sau

• gestionarea si raspunsul la cererile, intrebarile si plangerile primite de la dvs.

Vom pastra datele dvs. personale pe perioada necesara pentru a indeplini scopul pentru care au fost colectate, respectiv in vederea implimentarii proiectului Competente digitale pentru angajati – suport pentru IMM-urile din sectorul sanatatii in asimilarea tehnologiilor si dezvoltarea serviciilor de telemedicina (TELEmed), inclusiv pentru scopul de a indeplini obligatii reglementare, legale, contabile si de raportare cu privire la acestea sau documentele in care sunt continute. Datele personale prelucrate in legatura cu proiectul TELEmed                              procesul nostru de acceptare a membrilor si cu privire la serviciile prestate in intereseul sau catre acestia vor fi pastrate  in conformitate cu Procedura PALMED privind pastrarea inregistrarilor si Procedura PALMED de eliminare a mediilor de stocare. Daca doriti mai multe informatii despre Procedura PALMED privind pastrarea inregistrarilor si Procedura PALMED de eliminare a mediilor de stocare sau orice informatii despre perioadele de pastrare a datelor, va rugam sa ne contactati la adresa office@palmed.org.ro